Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Echipamente si solutii profi

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Spray odorizant antibacterian OdourKiller BactaKleen

0 stars: 0.00 din 0 pareri

39 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Spray-ul odorizant antibacterian marca BactaKleen, non-toxic pe baza de apa. Elimina complet mirosurile neplacute rezultate din acumularile de bacterii si mucegai.

Aceasta solutie odorizanta elimina efectiv mirosurile neplacute si elimina bacteriile aflate in aer.

Este fabricat pe baza de nano tehnologie utilizand extract de ceai verde si extract de citrice, este foarte eficient in reimprospatarea si dezinfectarea incaperilor.

Previne bolile pulmonare.

Nano-particulele actioneaza rapid chiar si in spatiile inguste si greu accesibile ale canapelelor, covoarelor, colturi, margini etc. retin si elimina mirosurile neplacute si bacteriile dupa care le elimina.

De asemenea aceasta solutie odorizanta poate fi utilizata si pe suprafete cum ar fi ziduri, manere, usi, vasuri de toalete, scaune, mobiliere, etc.

Aceasta solutie odorizanta, in comparatie cu alte odorizante comerciale, nu mascheaza ci elimina mirosurile neplacute. Ataca si elimina direct orice bacterie atat din aer cat si de pe suprafete.

Utilizare:

spitale
farmacii
cabinete
hotele
spatii comerciale
cafenele
bai
bucatarii
spatii de joaca pentru copii, etc.
De asemenea este eficient si pentru dezinfectarea interioarelor autoturismelor, volan, tapiterie, etc.

Este disponibil in flacon de 200 ml, usor de utilizat. Doar pulverizati de 4-5 ori in mijlocul incaperii sau pe suprafata si se lasa sa actioneze.

Pentru mai multe informatii referitoare la produsele profesionale de dezinfectare marca BactaKleen, echipa Unilift va sta la dispozitie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura