Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Echipamente si solutii profi

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Dispozitiv de spalat bazine IBC, TRL, Mosmatic

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Aceasta lance de pulverizare reprezinta solutia ideala si profesionala pentru sarcinile de curatare a containerelor mari din plastic, a recipientelor pentru resturi si gunoi de dimensiuni mari, tevi, toalete publice, butoaie, etc.

Lancea este dotata cu dispozitiv de curatare rotativ asemanator cu cel pentru curatarea conductelor. Reprezinta o unealta completa pentru sarcinile de utilizare pentru care este specializata. Dispozitivul cu curatare cu care este dotata lancea are in dotarea sa trei duze de pulverizare pentru presiune inalta, maner de pulverizare pentru manipularea debitului de presiune utilizat iar procesul ce curatare este foarte eficient si de asemenea la o calitate de nivel profesional.

Lancea impreuna cu dispozitivul sunt fabricate din otel-inoxidabil, foarte rezistente la depunerile de rugina, manerul de prindere este fabricat din poliuretan, material care nu permite alunecarea lancii in timpul utilizarii. Astfel aceasta garanteaza lunga durabilitate de utilizare la acelasi calitate profesionala a calitatii de lucru.

Duzele laterale pe care dispozitivul le are din dotare sunt ajustabile pentru a putea ajusta unghiul de pulverizare in functie de necesitatile de lucru ale utilizatorului.

ATENTIE!!!

Nu utilizati lancea neprotejati.

SPECIFICATII TEHNICE

Presiune: 275 bar
Temperatura: 120 C
Admisie: G3/8"F

Cod
IN
Pivot
Lungime
Diametru
Duze de inalta presiune
Greutate

81.926
G3/8 F
Da
1570 mm
150
3 x 18.05020
2.5 kg
Trimite mesaj
Din Gura in Gura