Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Echipamente si solutii profi

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Pudra concentrata dezinfectanta Marvekleen Bactakleen

0 stars: 0.00 din 0 pareri

95 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Pudra Marvekleen este unul din noile produse din gama Bactakleen. Dizolvata in apa (1 plic la 10 litri de apa) formeaza o solutie incolora, fara parfum, cu proprietati dezinfectante, 100% naturala.

Ingredientele de baza ale solutie sunt apa, clorura de sodiu si acidul hipocloros.
! Acidul hipocloros este produs in mod natural de catre corpul uman , in concentratii scazute, avand efect antimicrobian, ceea ce face ca solutia rezultata in urma dizolvarii pudrei Marvekleen sa nu produca efecte adverse pentru organism.

PH -ul solutiei este aproape de cel natural , putand fi folosit pe piele , fara a produce iritatii.

In momentul pulverizarii solutiei pe suprafete, acidul hipocloros actioneaza impotriva bacteriilor si germenilor, lasand suprafata dezinfectanta, in proportie de 99.9%.

O singura aplicare permite efectul de dezinfectare sa dureze pana la cateva ore, solutia putand fi folosita pentru igienizarea zilnica a suprafetelor.

Ingredientele sale active sunt eficiente impotriva bacteriilor :

Gram + si Gram
MRSA
VRE
MRSE
HIV
VHB
VHC
Norovirus
Coronavirus
Solutia Marvekleen poate fi distribuita cu ajutorul unui pulverizator, a neblizatoarelor cu ceata rece, a umidificatorului (pentru a dezinfecta spatiul de aer intr-o camera sau o masina) .

!! Cand solutia este folosita in umidificator, se recomanda maxim 3 cicluri a cate 20-30 minute. Nu lasati copii sa inhaleze direct aceasta substanta.

Solutia Marvekleen, poate fi folosita pentru dezinfectia birourilor, a salilor de clasa, a salilor de sport, a camerelor de hotel, etc.

DILUTIE: Un plic la 10 litri de apa.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura