Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Echipamente si solutii profi

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Covor intrare maro cu profil din aluminiu (785 x 475 mm) ABI

0 stars: 0.00 din 0 pareri

310 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Toata lumea este familiarizata cu problema mizeriei aduse in interior pe papuci. Dintre numeroasele solutii disponibile, singura solutie eficienta este cea a covorului cu peri de la intrare. Acest covor exterior din PVC, cu insertii de peri, si profil din aluminiu de la ABI elimina pietrisul, nisipul si alte tipuri de murdarie. Odata ce este calcat covorul, perii contureaza automat talpa pantofului, eliminand astfel nisipul de pe ea, fara a fi nevoie de stergere.
Covoarele cu peri sunt eficiente mai ales in exterior, dar pot fi, de asemenea, utilizate si in interior. Aceste covoare sunt disponibile standard in 14 culori stabilizate UV. Daca este necesar, se poate adapta inaltimea periilor in functie de nevoile dumneavoastra. Putem, de asemenea, introduce logo-uri pe covor pentru a le da o nota personala.
Covorul pentru exterior/interior ABI cu peri este realizat aproape in intregime din material reciclat. Acest covor este fabricat din produse semi-finite selectate atent. Filamente de nylon durabile sunt taiate si incluse in perii. Elemente din plastic rezistente sunt taiate la marimea exacta, dupa care se dau gauri in ele. Perii sunt apoi implantati in gauri. Elementele din PVC sunt filetate impreuna cu multiple cabluri din otel inoxidabil flexibil, astfel le mentine ferme pe pozitie.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura