Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Echipamente si solutii profi

Membru Bizoo de 11 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Generator de abur Baby Eco TecnoVap

0 stars: 0.00 din 0 pareri

8419 lei Lei
Out Of stock
Descriere
Generator de abur monofazic, compact, potrivit pentru uz casnic, ideal pentru curatarea, dezinfectarea si reimprospatarea suprafeteleor din inox, materialelor textile, aspirarea si curatarea spatiilor greu accesibile, interioarele autovehiculelor, etc.

Acest Generator de abur Baby Eco, este ideal pentru curatarea covoarelor, canapelelor, si altor materiale textile, de asemenea se poate utiliza pentru curatarea aragazelor, suprafetelor si obiectelor intalnite in bucatarie, mobiliere, etc.

Generatorul de abur Baby Eco se achiztioneaza impreuna cu un kit de accesorii profesionale, speciale pentru orice sarcina de curatenie.

Kitul contine accesorii pentru aspirarea si curatarea oricarui tip de suprafata.

Generator de abur dotat cu aspirator umed/uscat. Ofera posibilitatea de aspirare si curatare cu abur in acelasi timp.

Corpul este fabricat in otel si este prevazut cu un boiler interior de 2 litri.

Baby Eco este un Generator de abur TecnoVap, potrivit pentru utilizarea in scopuri casnice, uzuale, dar poate fi utilizat foarte eficient si in domeniile de activitate ale hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor.

De asemenea acest generator de abur este potrivit si pentru domenii sanitare cum ar fi spitale, cabinete medicale, farmacii, etc.

Pentru mai multe informatii referitoare la accesoriile profesionale pentru curatenie si generatoarele de abur marca TecnoVap, echipa Unilift va sta la dispozitie pentru selectarea echipamentelor potrivite cerintelor dumneavoastra de lucru.
Aplicabilitate: gospodarii
Accesorii compatibile : Kit Star 6 bar, Kit July 6 bar, Steam mop
Trimite mesaj
Din Gura in Gura